Seminar Leren Veranderen

Dinsdag 28 januari 2020
Van 09:00 - 17:00 uur
De Zalen van Zeven - Boothstraat Kerk Utrecht


Organisatie

Het seminar Leren Veranderen wordt georganiseerd door Management Impact Academy (onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam) en Hans Vermaak. De factuur ontvang je van Boom uitgevers Amsterdam.

Bekijk hier het volledige aanbod aan events en reeksen van MI Academy
 

Kosten en korting

Alle genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Inclusief het boek Leren veranderen en online toegang tot alle content op de kennissite van Leren veranderen.

Voor alle deelnemers:

Alle deelnemers van het seminar ontvangen aan het einde van de dag het boek 'Leren veranderen' van Léon de Caluwé en Hans Vermaak, inclusief een unieke inlogcode voor de kennissite van Leren Veranderen.
 

Huiswerk

Om genoeg tempo te kunnen maken tijdens het seminar vragen we aan jou dat je je vooraf wat inleest en wat huiswerk doet. Dit voorwerk kost je in totaal circa 2 uur. Je huiswerkopdracht ontvang je circa twee weken voor het seminar.
 

PE-punten

2 blauwe PE-punten CMC.
 

Vragen?

Telefoon: 088 - 808 51 00
E-mail: events@managementimpact.nl


Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van het congres kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Boom uitgevers Amsterdam.

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Boom uitgevers Amsterdam zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Boom uitgevers Amsterdam, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

congressoftware
 congressoftware