Aanleiding

Het handboek ‘Leren Veranderen’ met de bekende kleurentheorie van Léon de Caluwé en Hans Vermaak is al twintig jaar toonaangevend als het gaat over de fundamenten van veranderen: het meervoudig kijken naar organisaties en het ambachtelijk vormgeven van verandering. Onlangs is dit handboek volledig vernieuwd in een derde editie.  

Ter gelegenheid van het 20-jarige jubileum bieden wij jou op 28 januari 2020 eenmalig de kans om te leren van de meester himself: Hans Vermaak. Vermaak biedt je een overzicht van de belangrijkste ideeën, geeft voorbeelden hoe je ermee werkt en stelt je in staat jezelf en jouw werkwijze te toetsen. Het karakter van de dag is speels en praktisch: een combinatie van minilezingen, oefeningen, interactie en veel voorbeelden. 
 

Voor wie?

Heb jij vaak te maken met veranderingen binnen je organisatie? En heb je regelmatig het gevoel dat je wat extra kennis, inzichten en tools op gebied van verandermanagement kan gebruiken? Dan is dit seminar interessant voor jou! Je bent bijvoorbeeld: manager (lijn of staf), leidinggevende, teamleider, directeur/eigenaar, beleidsmedewerker, coach, adviseur of docent.
Of… je vindt het simpelweg gaaf om een dag aan de slag te gaan met Hans Vermaak. Twijfel je nog? Je mag altijd mailen of bellen naar Monique Krol (congresmanager): moniquekrol@managementimpact.nl of 088-8085110. 
 

Huiswerk

Verandering krijg je vooral in de vingers door ermee aan de slag te gaan. Om genoeg tempo te kunnen maken tijdens het seminar vragen we aan jou dat je je vooraf wat inleest en wat huiswerk doet. Dit voorwerk kost je eenmalig circa 2 uur tijd. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail waarin het huiswerk staat. 
 

Over het boek met de website

‘Leren veranderen’ van Léon de Caluwé en Hans Vermaak is al twintig jaar hét handboek voor de veranderkundige. Deze derde editie bestaat uit zowel het fysieke handboek als de kennissite. Het boek biedt een actueel, compact en samenhangend overzicht van belangrijke veranderlessen. Op de kennissite doen we recht aan alle extra materialen die in twintig jaar tijd zijn ontwikkeld door de auteurs en anderen: oefeningen, cases, videocolleges, toelichting, verdieping, onderzoek, kennisclips. 

Na afloop van het seminar ontvang je het boek met daarin een unieke inlogcode voor de kennissite. 
 

Achtergrondartikelen

congressoftware
 congressoftware